Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Dirtfoto i Uddevalla

Efter dagens tävling tog jag mig tillbaka till Uddevalla. Smällde i mig lite käk och klädde sedan på mig kameran och traskade iväg till en närliggande dirt. Hade lite tur för när jag kom dit var det tre grabbar som körde. Lite kul när man drar fram kameran, då kommer modet fram och gränserna flyttas. De hade tidigare bara kört de mindre hoppen men hade nu planer på att köra de stora. Kul tänkte jag och ställde mig för att fotografera. Det var kul att se hur bra grabbarna peppade varandra och snart var de på upp för kicken på de stora hoppet. Tänkte att ja kunde dela med mig av några bilder. Särskilt för grabbarnas skull så att de kan visa polarna i plugget 😉 haha.

En av de bättre porträttbilderna jag tagit tror jag!

Jag blir kvar här även imorgon förmiddag och tänkte då dra ut på ett pass delvis tillsammans med David Kangas. Kul att upptäcka Uddevalla på hjul!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!