Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Distans med tajming!

Härlig dag! Vaknade långt innan klockan och åt frulle och drack underbart gott kaffe från Rwanda. Solen stod som spön i backen så det var inte särskilt svårt att motivera sig till ett distanspass. Det blev en blandning av asfalt och grusvägar ombord på mountainbiken. Kan sakna en racer ibland men frågan är om ja verkligen behöver den. Å andra sidan har ja en hel del andra leksaker som knappast kan klassas som behövda och livsavgörande:) haha! Stannade till på Cykelhuset och fyllde på vattenflaskan och tog en kaffe. Kikade på klockan och planerade om rundan lite. Rullade in på garageuppfarten 13:45 efter drygt 140 km och 5 timmar i sadeln och hann utan stress få fram datorn och igång med formel 1 kvalet som skulle starta 14:00. Nu njuter jag av en magiskt god etiopisk böna som jag bryggt som cold brew! Finns f@n inget bättre efter ett långt pass på cykeln i värmen. Ni kommer kunna läsa mer om cold brew i Cycling Plus inom en inte alltför avlägsen framtid. Härlig dag! Ikväll blir det hembakt pizza och kanske en sväng på discgolfbanan. PizzaDegen har kalljäst över natten och tomatsåsen fick puttra i lugn och ro halva gårdagen;)

image image image image

Det här mina kära bloggläsare… Det här är kärlek!!!! Cold brew!!!

image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar