Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Distansat till Ludvika

Har tillbringat några av dagens underbara timmar i sadeln. Det funkar att cykla lugnt så ja tänkte att ja kan kombinera ett distanspass med att hälsa på de kanske trevligaste mest kärleksfulla människor som finns på denna jord. Lång historia kort… Träffade “Otto och Ingegärd” för många år sedan när jag och smackMorgan åkte upp och sov i hans Mercedes Vito…aka “porrbussen”. Sedan dess har de tagit hand om oss som om vi vore deras egna barn! Jag cyklade Enköping, snurra lite i Västerås, Surahammar, skinsskatteberg där ja drack en smaklös kaffe och åt en glarre, vidare via vackra Månkarbo och sen framme i Ludvika:) 19,5 mil och tack vare en viss medvind ett rullsnitt på 33,5 km/h. Har inte så mycket kuliga bilder men kan bjuda på ben-sko-kaffe bild och på min lilla prinsessa Amanda (Morgans snorunge)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!