Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Distansering på g

Skönt med helg:) igår innan jag kröp till kojs beställde jag sol och svalkande vind. Och tro det eller ej men ja fick båda två! Sol står som spön i backen och tillräckligt med vind för att träden skall ha formen av pilbågar. På schemat står distans med Dan Holmberg, “Mr Björklinge”. Eller distans och distans. Vi ska cykla och ha kul, lösa världsproblem och umgås så som man gör som cyklister… Sittandes på en sadel och med benen och hjärta i full snurr! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons