Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Distanslördag

En lördag med superfint väder! Jag är ju inte ensam om att förvånas över denna underbara decembermånad men va tusan… det är snart mitten av december och det är sommarvärme… eller njaaa. Det var inte så varmt idag men barmark och grönt! Skulle vara mysigt med lite snö. Skulle behöva en klick snö för ett fotouppdrag. Det blev i alla fall distans idag, lite kyligt om fossingarna men annars helt underbart! Var förbi Väsjöbacken och BMC’n trivdes bra bland bergen som den Schweizaren hon är 😀 Nu blir det hetspingis! Spelade pingis även igår, Sigtuna IF har pingis på fredagar och igår drog jag dit med en barndomsvän och trän… jag mena lira pingis i två timmar 😉

IMG_1378_small Jesper_Andersson_IMG_1374

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons