Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Distanstrampat!

En helg med en hel del cyklande är snart till ända. Dubbelt upp på distanspassandet med 4:15 med grön cykel i gårdagens mulna väder och 5,5 på röd/orange cykel i det underbart härliga men kalla vädret idag! Stack ut tidigt när det var runt -12 grader men efter några timmar blev det riktigt gött! Hem och skicka in lite energi i magen innan jag drog på bio. Kul helg med bra cyklande helt enkelt!

31226288_Unknown

IMG_4674

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.