Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Djungelmästare

När trädgården under ett tag inte kommer i andra, tredje eller för den delen femte hand så händer det lätt att det blir väldigt grönt. Tar det lite lugnt med träningen nu och tänkte därför försöka förvandla min djungel så att ja i slutet av dagen inte är en djungelmästare utan en trädgårdsmästare. Åker och klipper maskrosor med radiostyrd helikopter och har en pipande fågelholk att fotografera. Tänkte dela med mig av lite fler Vårgårdabilder men det får bli i eftermiddag/kväll

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!