Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Dubbelt upp:)

Händelserik dag! Var ute på förmiddagen och körde några goa varv i ett underbart väder på en bana inte långt hemifrån. Lite busiga förhållanden även idag, barmark, is och snö. Efter passet rullade jag förbi päronen och fick en kopp kaffe, rullade hem och påbörjade lite mer garagejobb. Har varit en del nu, skönt att stå inne i värmen istället för att stå i ett kallt kyrktorn med ömmande fingrar. På eftermiddagen/kvällen blev det dessutom en sväng upp till gymmet! Några mysiga bilder därifrån och tre på ett glas ljuvligt god espresso. Fick en påse grönt kaffe av en vän som jag nästan hade glömt bort och rostade för någon vecka sedan. En Etiopisk böna från området Yirgacheffe med en enorm bärig smak! Obeskrivligt gott!

image

imageimage image image image image

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.