Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Effektiv när schemat är fullspäckat!

Det är deadline imorgon på tidningen vilket innebär att man måste vara lite effektiv… Alternativt en jävel på att planera! Det har hunnits med mycket idag! Jobbade på förmiddagen, ett pass på monarken för att se hur revbenen kändes. Sen blev det lunch och fotografering till tidningen. Fick besök av en cyklist som hade förstånd nog att tacka ja till en kaffe så då fick jag hemmabaristat till en finfin latte:) Skrev lite mer till tidningen, tog fram lite bilder och åkte ut och gjorde en halvknasig bild till just tidningen… Jag har en idé… Får se om ja får till det bara, det visar sig i nästa nummer av Cycling Plus i sådana fall. Kom hem och satte på spisen och därmed middagen. Ut och fintrampade en sväng medan middagen…ärtsoppa stod Och gottade till sig. 

Väldigt skön kväll med lagom temperatur och frisk luft:)

Det är ju så jävla gott med ärtsoppa! Kan inte sluta äta! Får se om man är lika nöjd imorgon… Cykeln kanske får lite extra “fart”…Självklart blev det pancakes också! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!