Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En annan del av Köping

Det är där jag befinner mig just nu. Dagens arbete har gått riktigt bra, att serva kyrkklockor är ett kul jobb, man kommer till platser och byggnader man sällan kommer till i vanliga fall. Efter dagens jobb bytte ja om till löpare och stack ut och sprang en sväng här i Köping. Hittade ett väldigt fint elljusspårsområde. Hade varit fint att cykla där, vore nog kul cyclocrossen på hösten!
Imorgon är det smackserien på kvällen, hoppas hinna hem tills dess!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!