Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En bit till utforskad

Vad mycket man ändå hinner se när man cyklar. Idag blev det ett lite längre pass igen och ja har fått se ännu lite mer av ön. Drog först lite öster ut för att sedan styra upp mot norr. Längs norra västkusten är det en väldigt mäktig…sluttning? Eller vad det kallas. I förrgår var ja på ovansidan och idag blickade ja den nerifrån. Strålande sol som senare övergick i lite moln och mer blåst. Nu ska ja vila lite, även om tempot är lågt tar distansen ut sin rätt:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!