Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En cykeltur upp i Duved

Vaknade med fortsatt ömma revben, lite smått värdelöst och inte finns det mycket att göra åt saken heller. Kan inte minnas att jag kraschat mer än på midsommar och då fick jag aldrig ont i revbenen utan det kom ett par dagar efter, konstigt. Antingen har jag kraschat så hårt att jag helt glömt det, eller så har någon varit in och misshandlat mig i sömnen eller så kom smärtan helt enkelt inte direkt efter kraschen! Hoppade över bikeparkcyklande idag och istället blev det en sväng på xc-hojen. Körde upp genom Duved och njöt lite av utsikten tillsammans med en miljon små flugor, cyklade sedan ner till forsen och stiftade bekantskap med ytterligare flygfän innan jag rullade hemåt. Nu har jag kollat på ett tokigt intressant och spännande Formel 1 lopp samt kikade på VM i xco parallellt! Heja Sverige, två VM-guld! Hurra för svenska cykelbrudar! Skickar med lite bilder från igår eftermiddag/kväll också.

IMG_3523_Jesper_Andersson IMG_3524_Jesper_Andersson IMG_3527_Jesper_Andersson IMG_3532_Jesper_Andersson JAN_7990_small JAN_8003_Jesper_Andersson JAN_8006_Jesper_Andersson JAN_8012_Jesper_Andersson

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar