Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

En fiskelyckad helg!

HEJ

Det är inte ofta… men då och då händer det att det blir en helg helt utan cykling. Den här helgen stod det släktträff med fiske på agendan! Jag var grymt taggad inför fisket, jag har väl inget enormt fiskeintresse men uppskattar känslan när det nappar! Kul att träffa släktingar och göra något helt annat än att träna. Fick upp en regnbågslax som sedan röktes och avnjöts! Självklart var Aeropressen med 😉 Så inget tävlande eller tränande i helgen. Blev istället ett pass idag, drog upp till Lightbulbbanan och körde några varv. Satte ett snabbt varv och sen några lite långsammare. Jag brukar lägga upp lika många kottar som planerade varv tillsammans med mitt lilla reservslangspaket, en slang, pump och multiverktyg. Tycker det är smidigt att ha det ligga där istället för att det ska studsa runt i ryggfickorna. Man blir lite less, när jag kom tillbaka efter sista varvet var det någon som hade stulit mitt lilla överlevnadspaket! Tur att inte luften gick ur mig helt och hållet… Skickar med lite bilder från fisket, ni får själva fantisera fram en bild på min stackars bortrövade slang!

JAN_1724_JesperAnderssonPhotography JAN_1725_JesperAnderssonPhotography_1 JAN_1734_JesperAnderssonPhotography JAN_1741_JesperAnderssonPhotography JAN_1754_JesperAnderssonPhotography_1 JAN_1765_JesperAnderssonPhotography JAN_1801_JesperAnderssonPhotography JAN_1804_JesperAnderssonPhotography JAN_1807_JesperAnderssonPhotography JAN_1842_JesperAnderssonPhotography JAN_1892_JesperAnderssonPhotography JAN_1961_JesperAnderssonPhotography JAN_1982_JesperAnderssonPhotography JAN_1984_JesperAnderssonPhotography JAN_2002_JesperAnderssonPhotography JAN_2035_JesperAnderssonPhotography JAN_2041_JesperAnderssonPhotography JAN_2049_JesperAnderssonPhotography JAN_2051_JesperAnderssonPhotography JAN_2053_JesperAnderssonPhotography JAN_2077_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.