Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En mtb till salu!

Jag håller på att städa lite och hittade en cykel att sälja. haha. Inte riktigt så, men jag har insett att det räcker med min tävlingshoj så därför tänkte jag se om det kan finnas något intresse för en heldämpad mtb med följande spec.
Bakväxel xt
framväxel och reglage slx
3 delat.
Foxgaffel och foxdämpare.

Har inte gått många timmar och är väldigt välskött!
Nypriset ligger på 22000 men ja tänkte att min nog är värt 16500:- iaf! Hör av dig om du är intresserad på info@jeppman.com eller 073 318 74 46.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!