Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

 

Åkte iväg på förmiddagen och satte igång en kyrkklocka som hade stannat. Åkte sedan vidare till Hobbex, en butik som alltid legat mig varmt om hjärtat! Eller de har i alla fall haft ett sortiment som passat mig som är lite av en prylbög… Dagens behov var en ny hangar för “fågelperspektivskameran”, har tidigare haft den i originalkartongen men då denna är stor, klumpig, ger ett sådär bra skydd samt är otymplig att bära blev det en hangar som går att hänga på ryggen! Fiffigt! Sugen som tusan på att flyga lite! Dagens träning blev lite lugnt på rullen. Tänkte spara lite på krutet inför något köttigare under morgondagen 🙂

1932022_10153114653530356_985105800_n

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons