Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En ny vecka

Förra veckan blev det en hel del kyrkklockejobb. Den här veckan blir det istället lite jobb åt Cycling plus. Då är det lite smidigare med arbetstider. Planen är att få till en riktigt bra träningsvecka denna vecka. Körde ett pass med MIA på förmiddagen och nu sitter kompressionsplaggen från CEP på så man är redo på nytt till eftermiddagen.

Ska eventuellt iväg och fota en sväng också! Men först lite jobb! Ni har väl inte missat det här?!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!