Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

En nyhet att vänta på…

Jag lämnade ju tidigare en liten cliffhanger tidigare rörande mina framtida cykelplaner. Men ja ska vara så jävlig att ni får vänta lite till på det. Imorgon eftermiddag ska nyheten med största sannolikhet komma ut! SPÄNNANDE!
Idag är det ju kanelbullens dag och planen var att baka lite bullar men en mjölkbrist satte stopp för baket. Var istället ut en sväng och fotograferade för morgondagens spännande nyhet. På eftermiddagen var jag med päronen till Uppsala en sväng. Var och handlade på Citygross och var sedan och fikade. Jag har ju en liten vila där jag kan unna mig nån godsak lite här och där. Men på måndag är det slutvilat, då drar det igång igen 🙂 Har fått tillbaka suget som var lite snålt efter en lång säsong. Men jag drar igång lite lagom, revbenen är fortfarande ordentligt ömma till och från. Har lite andra tankar kring årets cx-säsong också. Hade först tänkt köra hela cupen men nu känner jag inte för att åka mer bil tvärs över Sverige…så jag kommer nog bara köra det som ligger lagom långt bort. Då kan jag spara lite pengar och dra till Cypern i vår också, en resa jag börjat planera lite smått. Tänkte ta på mig lite reseledarroll och kolla upp även åt andra, så har ni intresse av att göra en jävligt kul och givande resa så skriv ett inlägg här eller maila på info@jeppman.com

På vägen hem från Uppsala var vi förbi laglösa Venngårn en sväng. Här eldas det upp lador och annat titt som tätt. Passade på att ta kort på en gammal biograf bland annat, man vet ju inte hur länge det står kvar.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!