Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En paus i jobbet

Förmiddagen ägnade jag åt att skriva till Cycling plus, nu ska ja sadla om och istället jobba lite kyrkklockeservice. Däremellan har ja hunnit med en snabbis ner till modellflygfältet och gjort några loooopingar. När modellen ser ut så här efter en flygtur i viss vind får man känna sig lite nöjd, inget limmande här inte:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!