Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En plan för nästa helg!

Hej hopp kära läsare. Nu ska ja presentera den plan ja var in och nosade på tidigare idag. Efter att ha visat en del bilder på Trollstigen så har ja fått många kommentarer från folk som säger sig vara sugna på att provköra. Jag tänkte därför att man kanske kunde styra ihop lite trevlig cykling på söndag om en vecka. Jag tänker mig inget TT utan snarare cykla lite tekniska stigar, där ibland några varv på “Trollstigen”, “Yoshi Xc” samt  “Klockbackebanan”, några av mina träningsbanor. Tempot blir inte “Titta vilken söt myra” men heller inte “Hade jag paprika på frukostmackan?”. Det blir väl ca 2 timmar och efteråt bjuds det på hembakta lussebullar, glögg och kanske någon pepparkaksbiscotti.
Nu tänker vissa av er…kan ja smita ifrån? Lugn! Jeppman har fikat familjevakt, lite som barnvakt men snäppet värre. Sigtuna har jättetrevliga Julmarknader varje advent fram till jul så familjen kan man släppa av där 🙂
Det skall tilläggas att detta kräver att vädret fortsätter ungefär som det sett ut. Kommer det snö vill ja inte ta ut nån på Trollstigen, det vore lite väl oansvarigt! Det litet OBS, banorna har inte Cykelvasakaraktär utan är lite trixiga på en del ställen. Självklart går det att ta sig förbi men jag vill ändå varna lite 😀 Skicka ett mail eller skriv en kommentar här på bloggen om ni är sugna på att vara med. Så jag vet hur många bullar jag ska baka 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!