Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En positiv rapport!

Idag känns revbenen och bröstkorgen betydligt bättre. Snacka om jojo-smärtor?  Ja hoppas den här positiva trenden kan hålla i sig fram till helgen. Jag var precis ut och rullade en sväng och det funkar hyfsat i de flesta situationerna. Bunnyjump gör ont och likaså stående köttarbrytning uppför. Men runt ska ja komma och ja får väl försöka ta igen det på andra ställen 😉 Min underbara Corratec Revolution är fit for fight, har lyckats få på en 38 klinga, hade gärna haft större men det finns inte, inte som original iaf. SRAMs ingenjörer skulle behöva åka till Mora en sväng! Jag har fått en liten kompis också som kommer sitta och vinka till mig i 9 mil:) när det går tungt får ja klämma lite på hans mage.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!