Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En racer till salu

Nu tänkte jag även sälja min fina landsvägscykel. Det känns som att jag bara säljer och säljer en massa cyklar. Men när ja går ner i källaren tycker jag knappt att det minskat något! Den här gången är det alltså min landsvägscykel som skall få en ny ägare.

Det är en smallram(52).
Okapad framgaffel.
Växelreglage, fram och bakväxel samt bromsarna är SRAM red medan vevpartiet är ett 50/34 FSA SL-K, vevarmslängd 170mm.
Kolfiberclincher med ca 40mm profil. Lätt och fin, väger in på 6.80 kg så som den säljs, utan flaskställ och pedaler. För det här kalaset hade jag hoppats på att få 25.000:- men kan bli billigare vid en trevlig affär!

Aldrig kört omkull med den. Kom och köp:)

maila på info@jeppman.com om du har några frågor!

Nu ska jag byta om och så smått packa mig mot Uppsala där det ikväll är Upplands cup i mtb 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!