Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En röv jag saknat…

Vakna till en vacker soluppgång och kände redan där att det här skulle kunna bli en bra dag! Har ägnat större delen av dagen med att jobba i en klockstapel men blev klar hyfsat snabbt så jag kunde åka hem och hämta en hoj för att sedan bila tillbaka och ansluta med några andra vid Cykelhuset i Väsby för lite lekcykling. Nu till den obeskrivliga glädjen! Kan ni gissa vem som var med och trampa ikväll?! Morgan Björkdahl! Morgan som för ca två månader sedan var nära att stryka med efter sin krasch på engelbrektsturen! Morgan har läkt så snabbt och bra att han redan nu kan vara med och hoja! Kan som sagt inte beskriva hur skönt det är att få se hans röv sittandes på sadeln framför mig och att få se glädjen i hans ögon! Hurrrra!

Kan också meddela att senaste numret av Cycling Plus hitta ner i brevlådan idag! Har bara hunnit bläddra lite snabbt men där finns en hel del intressant att läsa om! Jag har författat och plåtat en kaffeskola i fyra delar som jag hoppas skall kunna hjälpa en och annan kaffeälskare där ute:)

Processed with Snapseed.

IMG_1637IMG_1563

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar