Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En sen rapport

Tyvärr får det lov att bli en sen rapport av denna dag. Efter förmiddagens cykling och hämtning av päron var ja in till Sollentuna på ett ärende, på vägen hem var ja in en sväng på Peugeot och kikade lite, mest på kul:) Klämma och känna kostar ingenting. Körde även ett överkroppspass, tusan vad bravon skivstångshållare blev. Bara skicka in era beställningar på info@jeppman.com Avnjöt en enkel men god middag, blodpudding stod det på menyn….innan ja cyklade till Märsta för att vara med på styrelsemöte. Lite kul t-shirt, det syns väl inte riktigt men texten säger; Don’t swallow your gum:) hehe!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!