Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

En sockerbagare…

Imorgon är det kanelbullens dag! Jag och Hustomtarna är redo! Kanelbullebak är kul, påbörjade bakandet igår vid lunch med en fördeg, bakade ut degen igår kväll och sedan har de fått jäsa under natten. Tokigt goda…jag var ju tvungen att provsmaka en så man inte bjuder på något som inte går att äta! 

I övrigt kommer det här bli en minst sagt händelserik helg! Jag får besök här på Jeppmans Gasthaus av Jakob Björklund med fru , kanelbullens dag har jag redan nämnt, Formel 1 –  Japans grand prix  och sen får vi ju inte glömma att det är de första två deltävlingarna ur cyclocrosscupen. I skrivande stund faller cyclocrossvädret ner och det är blött överallt! Lär nog bli rätt lerigt imorgon. PÅ dagens agenda står det väckningspass inför morgondagens race. Tror det blir inomhus på antingen rullen eller med MIA.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!