Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En sur deg…

Men en glad bagare! Påbörjade redan igår ett surdegsbak. Tog fram Malte ur kylen så han fick vakna och bakade sedan in delar av han i en deg som fick jäsa över natten. Gjorde resten av degen idag som fick stå och jäsa medan ja va på polisstationen och fixa pass. När ja kom hem var det färdigjäst och det var bara skicka in det i ugnen…förstår inte dom som tycker det är krångligt att baka sitt egna bröd? Nu har ja packat klart och laddar upp med lite Pancakes:) Mummmms! I helgen är det tävling! KÖTTTA!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!