Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En sväng på cykeln även idag!

Igår kväll halkade jag in på en föreläsning med Clas Björling, trevlig kille som hade mycket intressant att förmedla. Efter föreläsningen hörde jag om det var okej att ja följde med på deras distanspass jag hade fått nys om;) Det var okej och imorse vid 0900 drog jag iväg med den snabba gruppen. Vi drog iväg norrut och körde samma väg jag gjorde i förrgår, hela vägen till norra spetsen. Väl där blev det lunchstopp och en kaffe innan vi tog kustvägen hem. Skönt med lite lugnare tempo så här på tredje distansdagen i rad. Nu kommer ja gå ner på normallånga pass så ja hinner återhämta mig lite till Snow Epic nästa vecka. Dagen bjöd på 17,8 mil 1875 höjdmeter och drygt 6,5 h i sadeln 🙂 mys! Snart blir det middag! Mums! 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!