Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

En till…

Som dom säger i pistvakt. Det blev alltså två starter till protokollet idag! Tierpsrundan på förmiddagen och smackserien med 20 km tempo till middag. Hade lite problem med bakväxeln och kunde inte använda de tre sista växlarna vilket gjorde att kadensen blev tokigt hög på vissa ställen, det i kombination med lagom möra ben resulterade i en kass tid. Men kul är det:)
Imorgon ligger fokus på återhämtning och jobb. Vill ha fina ben i helgen, då går första deltävlingarna i xc cupen:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!