Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

En tokigt bra helg!

Vilken superhelg det här har varit! Det började med att jag åkte ner till Skara redan på fredagen för att vara redo att kötta på lördagens swecup i cyclocross nere i Alingsås. Och för att få tillfälle att träffa underbara Annie och Matthias, Sixten och Valle. Tävlandet gick bra, en tiondeplats på lördagen och en trettondeplats på söndagen. Idag drog jag, Wengelin och Axel till Skövde och körde lite på Billingen. Helt stört halt bland alla löv men vi hade tokigt kul! Sen har jag ägnat resten av dagen i bilen… inte fullt lika kul men nödvändigt! 
Det blev lite smutsigt!

Har har vi dom, Annie, Wengan, Sixten och Valle. Blev riktigt nöjd med den här bilden!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!