Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

En underbar kopp kaffe!

 

Produktiv dag idag! På morgonen lämnade jag in det sista inför deadline. Känns skönt att ha flera dagar tillgodo! Efter det blev det lite Fredagsmys tillsammans med MIA, för nytillkomna läsare kan jag meddela att MIA varken är en katt, flickvän, favoritgosedjur eller snuttefilt utan min underbara Monark testcykel. Klädde på mig fatbiken och rullade upp till gymmet och fortsatte med lite styrke- och balansträning samt en bastu. Tycker det är smidigt att först köra intervaller för att sedan gymma lite och avsluta med en bastu. På väg hem blev jag extremt kaffesugen och som genom ett mirakel hade jag mitt mobila Kaffehak med mig! Så tokigt mysigt att få dricka en kopp gudomligt gott, nybryggt kaffe när man känner sig lite frusssen. Har fått till ett riktigt smidigt litet kit! Nu håller jag på att ladda upp inför en köttig kväll vid pingisbordet, får besök av herr Wengelin som snart kommer behöva tröstas 😉 haha!Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_IMG_1912 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_IMG_1905 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_IMG_1878 Jesper_Andersson_JESPER_ANDERSSON_IMG_1845

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons