Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Endurat klart för nu!

En tokigt rolig säsong börjar lida mot sitt slut! Tävlingen nere på Madeira var den sista med endurohojen för 2016 och nu är det dags för den årliga skilsmässan. Jag har gnidigt, putsat och gett hojen all den kärlek den förtjänar, en trogen följeslagare under säsongen om jag delat både glädje- och smärtfyllda tårar med! Nu står hon på Cykelhuset och kommer förhoppningsvis få en ny partner som kan ta hand om henne! J@vligt tacksam för den hjälp jag får av mina fantastiska sponsorer, speciellt Cykelhuset! Utan er skulle det här aldrig vara möjligt! Nu får man snart ladda om inför 2017… nja, en bit kvar. Först ska vi avsluta Swe Cup i cross country, detta kommer ske i Göteborg i övermorgon! Och så får vi se vad som händer därefter, vi skalar en banan i taget. Ps. Nu finns det en BMC Trailfox till ett grymt bra pris på Cykelhuset! haha!

JAN_5727_JesperAnderssonPhotography

JAN_3103_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar