Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Enduro i Gesunda

Hemkommen från Alingsås, om benen blev bättre från Lördagen till Söndagen så kan jag meddela att de istället gick åt andra hållet över natten och inte var särskilt roliga idag. Jag brukar vara Duracellkanin och vakna tio minuter innan klockan men idag sov jag riktigt länge, gick nog inte upp fören 0800! Kändes skönt att ge kroppen en väl behövd vila idag! Lite jobb och tog två misärvarv på discgolfbanan istället. Säsongen rullar på och det är egentligen inte mycket kvar nu! Det finns dock några godbitar kvar jag ser fram emot. En av dessa läckerheter är Endurot i Gesunda den 26-27/8, som också är den avslutande tävlingen ur EnduroSwedenSeries! Jag körde mitt första enduro någonsin där förra året och det var riktigt roliga sträckor, tight mellan träd, naturliga stigar, kluriga partier under liften och inte minst en magisk utsikt! Hoppas på samma kanonväder i år! Likt en tv-kock så har jag förberett och gjort det enkelt för er!

Inbjudan hittar ni här

Och anmälan finner ni på denna länk

Bjuder också på lite bilder från i fjol.

DSC_9506_JesperAnderssonPhotography DSC_9531_JesperAnderssonPhotography DSC_9535_JesperAnderssonPhotography DSC_9651_JesperAnderssonPhotography DSC_9652_JesperAnderssonPhotography

DCIM102MEDIA
DCIM102MEDIA

DSC_9743_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.