Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Enduro Sweden Series!

logo-ess-small

Har börjat landa lite här hemma efter en otroligt skön och rolig vecka på Fuerteventura. Blev till slut 31 timmar, 77 mil och drygt 12 000 hm, blev mestadels lugna mil men hjärtat fick även chansen till några snabbare slag. Här hemma blev det direkt iväg på kyrkklockejobb men nu är jag åter hemma och fick till min stora glädje se att datumen för Enduro Sweden Series till stor del är satta! Ser verkligen fram emot det här! Som det verkar kommer cupen bestå av fem deltävlingar

23-24 April – Vallåsen

28-29 Maj – Göteborg

4-5 Juni – Stockholm

8-10 Juli – Åre

och den femte och sista tävlingen går i “Augusti” i Gesunda. 

Här är länken till deras hemsida där man kan läsa mer

Det är bara den tävlingen i Åre som krockar med Swe cup i XC så planen är att kunna köra båda dessa cuper! Tror det här kan bli en tokigt kul säsong. Sitter även och småkikar lite på någon tävling utanför landets gränser… men kikar än så länge bara.

Skickar med en bild på min BMC Trailfox som kommer gränslas villigt samt en från Gesunda och en från lekstugan i Järvsö ;)! Så jävla sugen nu!

image

Jesper_Andersson_DSC_9651 Jesper_Andersson_DSC_3425

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar