Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Endurobusat

Det blev en förmiddag med kyrkklockejobb även idag. Inte överdrivet varmt att stå på ett kyrktak och pilla. Småfrusit resten av dagen men kom i alla fall ut i det underbart härliga vädret på en kul tur på endurohojen. Planen var ju egentligen att köra intervaller men jag kände mig sliten, känns som att jag är inne i en period där jag har lite svårt att återhämta mig :S Vet inte vad det kan bero på.. Kanske är det så att jag underskattar att springa upp och ner i kyrktornen eller så kanske det är något i kroppen som ligger och pyr, vad vet jag… Även om intensiteten inte blev tokigt hög fick jag i alla fall lite skojig teknikträning.

12055171_10153220665240356_879662583_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.