Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Endurospåren…

Efter morgonens jobb och en lunch stack ja ut och trampade lite på Ultimata Ulla. Tanken var att cykla på endurospåren men när ja hade kommit typ 500 m in på spåret fick ja en väldigt tråkig överraskning. Dom superduperfina och roliga endurospåren har fallit offer för skogsmaskiner och avverkning. Ja cyklade ut där stigen förut fanns men den var i stort sett täckt med grenar de lämnat efter sig. Blir ledsen när dom förstör fina stigar, ledsen hela vägen in i hjärtat…så pass att man fäller en tår…av blod;) hehe. Det var en kvist som snurrade med och for upp i ansiktet. Vände rätt snabbt och for iväg på andra stigar. Blev ett fint pass i underbart väder i lagom tempo. Idag har det hänt en annan grymt rolig sak…men det håller ja lite på;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!