Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Endurotävlat utrikes

Det har varit lite dåligt med inlägg här de senaste dagarna. Det har varit fullt upp i kombination med kassa uppkopplingar… Nu är jag åter hemma i Sverige! Har haft två tokigt bra veckor på Madeira, en minst sagt fantastisk och mångsidig ö! Har varit med på eventet med det något långa namnet: Mountainbike Madeira Meeting. Ett event som handlar om nöjet med kanske framförallt endurocykling. Jag har plåtat en del kring eventet som avslutades med en endurotävling. Området där tävling går som från en annan värld. Börjar man nynna på musiken till Jurassic park kan man inte sluta kika efter små dinosaurier bland buskarna. Själva tävlingen gick rätt så bra. Underlaget var lite lurigt och på sjättesträckan som också var den sista gjorde jag en liten over the bar och tappade tid då jag fick kravla tillbaka upp och hämta hojen som fastnat i ett buskage. Tappade lite värdefull tid där men i övrigt smärtfritt och mitt köttande räckte till en sjundeplats. Har lärt känna fantastiska människor och förhoppningsvis har jag lite trådar att följa upp för framtida fotojobb. Har förhoppningsvis en stor fotogrej på gång men än så länge kan jag bara säga A då jag bara kan hoppas på att senare få berätta om B! Skönt att vara hemma, ser fram emot säsongens sista cross country kommande helg nere i Göteborg!

14258082_1579865055656632_6682736337524105630_o

JAN_4279_JesperAnderssonPhotography JAN_4313_JesperAnderssonPhotography JAN_4813_JesperAnderssonPhotography JAN_4823_JesperAnderssonPhotography JAN_4845_JesperAnderssonPhotography JAN_4953_JesperAnderssonPhotography

JAN_5591_JesperAnderssonPhotography JAN_5542_JesperAnderssonPhotography JAN_5527_JesperAnderssonPhotography JAN_5490_JesperAnderssonPhotography JAN_5488_JesperAnderssonPhotography

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar