Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Episka bilder!

Nu har jag fått klartecken från kunden till helgens fotografering, så nu kan jag berätta att det var Team Merida Sverige som plåtades. Jag tog två bilder där jag hade lite flyt, såg en rolig detalj senare när jag kom hem. Bilden föreställer en magiskt vacker och gedigen Hasselblad 503CX, kameraporr! istället för att man har en liten sökare man kikar igenom kikar på ovanifrån och det man får se är minst sagt vykortsvackert! Jag plåtade skådespelet kameran bjuder på och väl hemma såg jag att snittbilden (den man får till hjälp för att manuellt justera skärpan) i kombination med att motivet, Ted Pettersson rättar till byxorna gör att det snarare ser ut som att han har en kjol! haha!

Idag blev det kyrkklockejobb inne i Stockholm och ett mysigt pass på Monarken!

Jesper_AnderssonDSC_9343_1 Jesper_AnderssonDSC_9344_1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar