Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Förmiddagen bjöd på ett härligt pass. Tre timmar i lagom fart med en hel del stigcykling. Körde en del av Upplandsleden som ja av nån konstig och outgrundlig anledning aldrig kört tidigare! På vägen hem mötte ja far som bjöd på lunch. Nu är man mer än mätt och belåten. Pizzerian kryllade av gråsparvar, ibland önskar man att systemkameran var med… Men oftast inte;) Ögonblicksbild tagen med ajfån!

Vackra IngaLill Mot en vägg med ful korrigerad plåt!
Roliga stigar!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons