Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ett långt projekt!

Ett lååååångt projekt håller snart på att ta slut?! I åttondeklass började jag med den yttersta fåniga, helt onödiga och rätt dumma leken platespotting. För den som inte vet hur det funkar går det ut på att man först ska se en svensk regplåt med siffrorna 001 sedan 002 upp till 999… Rätt drygt men jag kunde inte sluta. Nu…ca 10 år senare börjar ja närma mig slutet. Plockade 992 idag och såg 993 men då detta var tidigare på dagen räknas det givetvis inte. Nu har jag sju nummer kvar. Det känns dumt nog lite vemodigt! Men ett projekt jag hållit på med nästan halva livet är snart över:,( vad ska ja nu titta på? Ska ja räkna baklänges ner till 001 igen eller ska ja som far föreslog kanske hålla ögonen öppna efter ett kvinntimmer istället! Haha! Vi få la se! Ni missade inte hustomtarnas kaffeskola som kom i förra inlägget va? 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!