Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Ett trevligt tilltugg

När jag var med Mor och Far på glutenmässan för några veckor sedan så sprang ja på en rätt intressant sak. Jag är ju tokig i banan och allt som smakar banan och på mässan var det ett företag som sålde några godsaker som bara innehöll naturliga ingredienser och var nå gudomligt gott…med bland annat smak av banan. När jag kom hem surfade ja in på deras hemsida och har nu lagt vantarna på några av deras produkter. Tänkte dela med mig av det här. Om ni springer på dom här i butiken så prova, de är goda plus att man inte behöver må dåligt efter att ha studerat innehållsförteckningen! Företaget heter Ekomoa och på deras hemsida www.ekomoa.se kan ni spana in deras sortiment. Vill inte framstå som värsta reklambloggen men jag tycker att när man träffar på något bra så kan man alltid lyfta fram en sån produkt lite. Nu ska ja så smått börja packa cykelväskan och allt annat som ska med. Någon som cyklat på Lanzarote som har några tips? Jag har aldrig varit där 🙂

Kul att bygga upp min lilla “fotostudio” här hemma också!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!