Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fågel, Fisk och mittemellan…

Eller kanske Helikopter, kajak och cykling. Kanske va en dålig liknelse, hehe. Det är i alla fall vad min eftermiddag har bestått av. Stack ut och körde en sväng på mountainbiken. Lite xc inspirerat med nån backe. I slutet av passet fick jag ett telefonsamtal av en som var paddelsugen och jag bangar inte. Så det blev nog 1-1.5 timme i kajaken i lugnt “Njutaavvackramälaren-tempo”. När jag kom hem hade det blivit mörkt. Slängde på ett par lysdioder på radiostyrda helikoptern, ställde upp kameran på stativ och tog lite bilder. Imorgon är det sista delen av smackserien. Tempocykeln har jag fått iväg men jag tror jag kommer på linjecykeln!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!