Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Får lov att stå över!

Känner att det är något litet bus som ligger och pyr i kroppen. Vet inte om det är något jag fick på flyget hem eller kanske i simhallen? Men efter diskuterande med Annie på RedRabbitRacing blev ändå beslutet att ta det säkra före det osäkra och hoppa de högintensiva intervallerna på monarken. Istället var jag ute på fatbiken och sladdade lite lätt.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar