Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus

Nu har ja i stort sett packat färdigt och imorgon bitti drar ja iväg. Just nu är det regn men ja hoppas det blir bättre kommande dagar. Tar med mig kameran och en hel del utrustning till denna. Fick faktiskt ett fototillbehör idag ja beställde för et tag sedan. Filterhållare och några filter, dels tonade filter men också mörka filter för att kunna ta med längre slutartider även på dagarna, lite spännande. Hoppas på att kunna ta några snygga bilder nu i helgen. Dessa bilder kommer ni senare kunna se i Cycling plus. Åker ju faktiskt upp till Järvsö på jobb och inte bara för att ha kul. Håller på att skriva en spännande och ytterst läsvärd artikel som kommer lite senare! Det får ni inte missa!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons