Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fätbajksglädje

Äntligen är jag i gång med träningen igen! Så underbart! Hörde av mig till Ricke från Smack som gått och blivit med tjockis och åkte iväg för att möta upp honom. Första ordentliga passet för Ricke och när vi skulle lämna garaget passade jag på att fråga om han hade kedjelås med sig! Hehe…Var sedan ut och snurrade lite endurospår bakom Arlanda. Det finns verkligen HUR mycket spår som helst där! Hittade en bättre begagnad husvagn också som man nog kan få billigt! Rullade vidare på endurospår och kom ur på djupare snö, hann väl några hundra meter innan det small till och där stod Ricke med en trasig kedja. Precis som om man kunde se in i framtiden, Jeppmans spåeri AB! Ful-lagade kedjan och började rulla hemåt, droppade Ricke och skarvade lite eftersom vädret var så fint plus att det kändes bra! Ett kul pass, kul med sällskap och intensiteten blev lagom med tanke på sjukdomen. Nu ska jag ner och hämta ut något paket som kommit!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar