Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Fet men inte fetast…

Den här dagen bjöd på ett långt och sådär skönt tungt distanspass man knappt vågar drömma om. Det hade kommit lite nysnö under natten och likväl under passet men bara sånt där som blåser bort när man kommer älgandes. Blev ännu ett pass på fatbiken, vill inte ligga och tugga distans med mina nya bmc-älsklingar. Håller på att kika lite på en enklare hardtail, byta ut fatbiken och en gammal slaskmoppe till förmån för en ny leksak. Kom förbi ett grustag bakom Arlanda där jag hittade den här sötnosen! Får fatbiken att framstå som en slimmad racer! Vore mäktigt att få spaka ett sånt där monster någon gång! Lagom till att jag började närma mig hemmet mötte jag en god vän på cykel och plötsligt blev det en halvtimme till på klockan. väl hemma blev det raketdusch och en snabbmåltid innan jag åkte till Mall of Scandinavia och mötte en kompis! Kikade lite på ny bil… Inte ny bil till mig men visst skjutton var det en ny bil som stod där. Häftigt med Tesla! Ser ut som en bilbanebil utan karossen!image imageimageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons