Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

“FetDistans”

Fetdistans? Vad är det? Jo…det är distanspass på fatbike. Rullade iväg imorse mot Rosersberg där jag mötte upp Zander och Kajsa. Som alltid när man cyklar med Zander så har man alltid kul och tiden flyter på bra. Var förbi Ängsjö och snurrade, en sväng förbi Rosersbergs slott och så vidare. Det är lite speciellt att köra fatbike. Otroligt kul och inte alls så tungt som man kan tro. Även om jag nu efter nästan 5 timmar är lite mör! Det finns en liten film på instagram när jag tjockar mig uppför en trappa med tjockisen. Kolla de! Antingen kan man klicka här på högersidan eller så kikar ni jeppman88 på instagram!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!