Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fin avslutning

Finns det nå ljuvligare sätt att avsluta en helg på?! Eller det hade ju inte varit fel att vara på plats i Kina och kolla men det funkar ju från tv-soffan…betydligt billigare framförallt! Bra helg, helnöjd med dagens keps, tvättat cykeln, byt till sommardäck på bilen som dessutom fick sig en grundlig tvätt! Byggde lite på modellflygplanet imorse. Moster och mormor var förbi och sa hej idag på eftermiddagen också:) Nu är reklamen slut, tillbaka till Formel 1!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!