Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Finbesök av snabbingarna

Ska först börja med mig och min spännande följetång kring en brutal träningsvärk, haha. Blev en sväng på crossen på förmiddagen men det fick lov att bli ganska lugnt tempo. Dels pga. benen men också på grund av en drivlina som är rätt slut. För hoppande vis skall det hinna komma en annan cross tills det är dags att börja tävla ordentligt.
Nån timme efer lunch fick jag ett kul samtal. Axel och Wengan är på väg till Kina för att tävla lite och eftersom jag bor rätt nära Arlanda så är det smidigt att ha bilen stående här. Så jag åkte med upp och släppte av snabbingarna. Håller tummarna för dom och självklart för Friberg och Lindgren som också är på väg dit!

Busiga grabbar

Så här såg det ut när Smurfen gick igenom besiktningen 🙂 Kanske dags att sälja och köpa nå annat?!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons