Livet som cycloholic
Svenska Cycling Plus
Livet som cycloholic

Finns inget bättre…

Än att vakna och inse att snart får ja äta frukost. Gröt varenda dag och ja blir imponerad över att jag aldrig ledsnar? Undra hur mycket havregryn man äter på ett år egentligen?! Ja får göra en överslagsräkning och kika på det där… Dagen till ära blev det en kopp kaffe på nymalda bönor, jag har hittat en riktigt smarrig böna, Brasilian yellow bourbon. Nu ska ja låta frukosten lägga sig lite sen blir det intervaller! Sista dagen idag också för anmälan till Ränneslättsturen till ordinarie taxa;) Missa inte det, det är ett helkul långlopp! Apropå tävlande… På torsdag är det Upplands Cup uppe i Norrtälje på deras fantastiska bana! Det får man inte heller missa! Mer info här: http://cknorrtalje.blogspot.se

Långa skuggor – early bräckfast

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Annons
Annons