Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Fintur men långloppsmästaren

Förmiddagen bjöd på lite städning och jobb för Cycling plus. Var ut en sväng och körde lite mtb innan lunch också. Sen på eftermiddagen fick jag finbesök av ingen mindre än Matthias Wengelin! Vi har precis varit ute på lite Sigtuna-sightseeing, visat lite banor samt var förbi bmx-banan och kikade lite snabbt. Nu har ja bjudit på smarrig middag! Imorgon är det upplands cup som gäller 🙂

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!