Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
Annons
Annons

Flygande tomtar…

Dagen efter Vårgårda har mest gått i lugnets tecken. Efter frukost var jag en sväng till Märsta med en cykel, åkte sedan vidare hem till mor och far och kikade på Formel 1 tävlingen från igår. Han är stark den där Sebastian Vettel! Står han i Pole är han riktigt vass! Pillade lite med en liten kamera jag beställde hem till far. En pytteliten videokamera som kan fästas på diverse leksaker. Drog ned till modellflygfältet och det verkar som att hustomtarna smög med! De gjorde kameran sällskap och fick sig en ordentlig flygtur. Med kamera, full tank, extra batterier för en smart uppfinning och en hel del lim så såg det lite krystat ut när planet lämnade landningsbanan upp i vinden. Det blev en ganska kort flygtur innan det hände något och den inte löd ordentligt…Crashen var ett faktum. Kul med flyguppvisning!

Efter flygandet plockade jag fram crossen och var ute på ett hyfsat lugnt återhämtningspass. Fan vad kul det är att köra cross. Det är något speciellt att dundra fram med ytterst begränsad bromsverkan, bockstyre och smala däck på lagom stökigt underlag. Imorgon blir det kyrkklockejobb i Uppsala!

Crashen, steg för steg

Far fick komma till undsättning!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!